Misiunea si motto ul nostru este sa: “Aducem solutia mai aproape de problema”.

CUM? Punand la dispozitie doua medii de continut: cel individual al utilizatorilor care se va afisa in sectiunea “Activitate prieteni” si continutul interactiv-profesional care se va afisa in sectiunea “Forum”.

In mediul “Activitate prieteni” utilizatorii vor putea incarca continut specific retelelor de socializare, ganduri, idei, opinii, poze si videoclipuri, continut la care ceilalti utilizatori vor putea reactiona, comenta, redistribui.

In mediul interactiv-profesional “Forum” se vor putea posta, informatii sau cereri de informatii specifice forumurilor.

Platforma mai dispune si de un mediu exclusiv business denumit “Afaceri si servicii”, in care vor fi afisati toti utilizatorii care doresc sa isi faca cunoscute produsele sau serviciile si in mediul oferit de noi. In pagina “Afaceri si servicii”  se vor putea cauta sau identifica persoane juridice si nu numai, cu ajutorul carora utilizatorii sa poata contacta, interactiona si rezolva probleme din sfera business.

Pentru a evidentia calitatea serviciilor, am pus la dispozitie un mecanism de recenzii care va ajuta utilizatorii viitori sa aleaga cel mai bun raport calitate-pret. 

Banners

Banners
Banners 2

Categorii

Business & Financial
  1. 72 posts
  2. 0 subcategories
Art &Culture
  1. 50 posts
  2. 0 subcategories
Automotive
  1. 10 posts
  2. 0 subcategories
Fashion
  1. 10 posts
  2. 0 subcategories
Lifestyle
  1. 15 posts
  2. 0 subcategories